Olej rycynowy kosmetyczny zimnotłoczony 100 ml

23,86 

Ricinus communis seed oil – Kosmetyczny olejek rycynowy zimnotłoczony do każdego rodzaju cery.

Ilość:

Kategoria:

Opis

Olej rycynowy jest bezbarwny, bezzapachowy i gęsty. Kolor i zapach oleju może nieznacznie różnić się w kolejnych partiach produktu

Przeznaczenie: Kosmetyk naturalny do każdego rodzaju cery. Polecany jest w szczególności jako podstawowy składnik w olejowym oczyszczaniu skóry metodą OCM. Idealny do nawilżania szorstkich kolan, łokci i popękanych pięt oraz regeneracji osłabionych i wypadających włosów. W przypadku dostania się oleju rycynowego do oczu należy przemyć je dużą ilością wody.

Składniki/Ingredients: Ricinus communis seed oil Produkt nie zawiera konserwantów i barwników. Przebadany dermatologicznie

Przechowywanie: W ciemnym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce ! Pod wpływem niskiej temperatury olej rycynowy może tężeć i mętnieć. Jest to proces naturalny, zależny od temperatury, w pełni odwracalny.

Kraj pochodzenia: Francja

Producent: Ol’Vita Krzysztof Dziaduch Panków 2 , 58-125 Pszenno

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Olej rycynowy kosmetyczny zimnotłoczony 100 ml”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *